Elena Udrea, calcule strategice. Cum vrea să ajungă în turul II la alegerile prezidențiale 2014

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea, candidat al PMP la alegerile prezidențiale, a dezvăluit, la DC NEWS LIVE, ce calcule politice are pentru a intra în turul doi, pentru a se lupta cu premierul Victor Ponta pentru scaunul de la Palatul Cotroceni. 

Elena Udrea a declarat că intrat în competiție știind că este cel mai bun candidat și "chiar sunt candidatul care-l poate învinge pe Victor Ponta în turul doi. Domnul Iohannis nu-l poate învinge, nici nu cred că dorește asta. Problema este că primii doi candidați au în spate structuri de partid mult mai mari decât partidul pe care-l reprezint, care este un partid nou, nu are nici un an de când s-a înființat, noi construim partidul în timp ce eu candidez la Președinția României". 

Elena Udrea a precizat că liberalul Călin Popescu Tăriceanu este o soluție pentru Victor Ponta, pentru a "muta niște voturi în turul doi". Prezidențiabila PMP subliniază că nu ar avea probleme cu Victor Ponta în turul doi, însă are probleme în convingerea electoratului de dreapta să-i acorde voturile în turul întâi, în detrimentul lui Klaus Iohannis. 

"Iohannis nu poate să ducă lupta nu Ponta"

"Problema mea nu este cu Victor Ponta, pe Victor Ponta îl înving în turul doi, fără probleme. Problema mea este să conving electoratul de dreapta că nu merită să riște soarta României din noiembrie încolo, cel puțin pe  dând voturile unui candidat cum este domnul Iohannis, care nu poate să ducă această luptă cu Victor Ponta, nu are cum, ați văzut că îi este și foarte greu s-o facă", a declarat Elena Udrea, întrebată cum vrea să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Meleșcanu și Tăriceanu, din strategia lui Ponta

Elena Udrea a precizat că este conștientă că se luptă cu alți candidați aparent de dreapta, care sunt aduși în lupta electorală de premierul Victor Ponta. Elena Udrea a făcut referire, în acest sens, la Călin Popescu Tăriceanu și Teodor Meleșcanu. "Lucrul acesta este un dezavantaj pentru mine", a precizat Elena Udrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel