Ducesa de Alba, la 87 de ani, într-un costum de baie din două piese

Vă mai amintiți de Cayetana Fitz James, Ducesa de Alba, care la 85 de ani a decis să se căsătorească cu Alfonso Diez, un "tânâr" cu 24 de ani mai mic decât aceasta? Iată că una dintre cele mai bogate femei din Spania a apărut pe plaja de la Ibiza, alături de soțul ei, într-un costum de baie care a făcut furori. 

Ducesa de Alba sau Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, pe numele său complet, cea mai bogată femeie din Spania, cu cele mai multe titluri recunoscute decât orice alt nobil din lume, rudă îndepărtată cu Winston Churchill și Prințesa Diana, a reuşit să şocheze din nou.

 Ducesa, cunoscută şi pentru înfăţişarea ei mult alterată de numeroasele operaţii estetice, s-a afişat pe plaja din Ibiza într-un costum de baie din două piese, lăsând aproape totul la vedere.

 Portofoliul ei de proprieţăţi include castele, palate, case la ţara şi terenuri vaste în Spania - cea mai cunoscută proprietate fiind Palatul Liria din Madrid, unde s-a şi născut.

 Ducesa, un personaj foare excentric, are în Palatul Liria 249 de picturi în ulei ale unor artiști cunoscuţi, inclusiv Rembrandt, Goya, Van Dyck şi Rubens, precum şi o Biblie care datează din 1430.

 Ducesa a avut o viaţă amoroasă intens comentată, având trei căsătorii la activ, inclusiv ultima cu funcționarul public Alfonso Díez, cu 24 de ani mai mic decât ea, cu care s-a căsătorit în octombrie 2011, când ea avea 85 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel