Dramă: Un tânăr a murit în timp ce se întorcea de la priveghiul tatălui

Dramă cumplită pentru o familie din Dâmbovița. Un tânăr de 34 de ani a decedat după ce a stat toată noaptea la priveghiul tatălui său, în urma unui accident rutier. 

Gigi Şerbi, din comuna dâmbovițeană Comișani, venise din Italia pentru a-şi conduce tatăl pe ultimul drum, însă a lăsat în urmă doi copii, de 4 şi, respectiv, 14 ani, şi o soţie distrusă, relatează romaniatv.net.

Toată noaptea de joi spre vineri bărbatul stătuse la căpătâiul tatălui său, care s-a stins din viaţă din cauza unor probleme grave de sănătate. Dimineaţa, însă, însoțit de soția sa și un cumnat, au plecat la cumpărături pentru înmormântare. 

Din nefericire, tânărul care se afla la volanul automobilului său, a adormit, iar mașina s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului. 

Șoferul a decedat, în timp ce ceilalți pasageri, care și ei adormiseră, au scăpat cu viaţă. Cumnatul bărbatului a suferit grave traumatisme la coloană şi picioare şi a fost internat la un spital din Capitală. Soţia victimei a scăpat nevătămată, dar a ajuns în stare de şoc.

Coincidență sfâșietoare

Potrivit martorilor, femeia a visat moartea soţului ei cu câteva minute înainte de tragedie, în somnul scurt dinaintea impactului.

"I-a luat pe toţi din maşină somnul. Şi nevasta mortului zice că a visat că i-a spus bărbatu său: "să ai grijă de copii, că mor!" şi a murit. Cică i-a spus în vis", a declarat o vecină a victimei, pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel