Drama Lorei. Medicii din Turcia i-au pus un diagnostic tragic

lora
lora
Cântăreața Lora trece prin momente dramatice. Medicii din Turcia i-au confirmat diagnosticul din România: tumoare pe uter. În plus, ei i-au găsit și alte probleme de sănătate. Din fericire, tumoarea este benignă. Lora va pleca peste două săptămâni în Turcia să se opereze. 

 Lora a ales să facă operația de înlăturare a tumorii de pe uter în Turcia. Fibromul uterin poate fi înlăturat laparoscopic. În urma operației din Turcia, Lora se va reface în doar o lună. Dacă alegea România, recuperarea se făcea în șase luni.

"Mi-au confirmat analizele care mi-au ieşit in România, mi-au confirmat miomul de pe uter. Paşii următori sunt să aflu în următoarele zile rezultatul biopsiei şi apoi mă întorc pe masa de operaţie. Eu mă simt rău de ceva vreme, dar am dat vina pe concerte, pe viaţa agitată, pe faptul că fac mult efort fizic pe scenă şi am crezut că asta e sau că am rău de maşina", a declarat vedeta, potrivit RTV.

Pe lângă tumoarea pe uter, medicii turci i-au mai găsit alte câteva afecţiuni. Astfel, la rinichiul drept are o piatră, la bilă are un polip, la tiroidă are un nodul, iar peste poate, este anemică şi are hipoglicemie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel