Dragnea: Nu întâmplător la data la care se...

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis un mesaj, marți, 15 ianuarie, pe contul său de Facebook.

„Cultura este o mărturie a spiritului, valorilor și tradițiilor românești; ea se îmbogățește cu fiecare voce care își găsește ecou în sufletele noastre și ale generațiilor de după noi.

Celebrăm astăzi Ziua Culturii Naționale, nu întâmplător la data la care se împlinesc 169 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, cel care ne-a lăsat o moștenire culturală neprețuită”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook. 

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi, la sesiunea festivă a Academiei Române dedicată Zilei Culturii Naţionale, că România se distinge prin cea mai redusă rată europeană de achiziţie şi lectură de carte şi că aşteaptă din partea Guvernului să pună în aplicare cu eficienţă legea în baza căreia 2019 a fost declarat Anul Cărţii. „În ultimii ani, din păcate, România se distinge prin cea mai redusă rată europeană de achiziţie şi lectură de carte. Pe fondul acestei situaţii, am apreciat declararea prin lege a anului 2019 drept Anul Cărţii ca o iniţiativă bună şi aştept din partea Guvernului să o pună în aplicare cu eficienţă. Să dăm culturii în acest an o acţiune concertată, coerentă, în favoarea lecturii şi a cărţii”, a spus şeful statului.  

VEZI ȘI: Onea, decizie de ULTIMĂ ORĂ de la CSM

VEZI ȘI: BREXIT. Rovana Plumb, declarație de la Strasbourg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel