Dragnea, ce a discutat cu Carmen Avram: O să dau din casă. Să mă ierte!

Liviu Dragnea a dezvăluit ce discuție a avut cu Carmen Avram, care se află acum pe listele PSD la europarlamentare.

"O să dau din casă. O să spun câteva cuvinte despre o discuţie pe care am avut-o cu Carmen. Mi-a pus o întrebare foarte simplă: "Ce trebuie să fac?". Şi i-am spus: "Doar să fii tu pentru că ceea ce am văzut noi la tine şi toată ţara, în aceşti ani, puterea pe care ai avut-o şi tu şi colegii tăi de a rezista... Ce a fost pe voi aici... În toţi aceşti ani, în care au fost momente grele, şi daţi afară, unde eraţi, aţi ţinut flacăra vie. Cu neajunsuri, presiuni, ameninţări, şantaj. Aţi ţinut vie speranţa multor români că totuşi s-ar putea să avem o şansă să revenim la România de care vorbea Carmen. România aia luminoasă. Românul vrea să trăiască liber. Ea vorbea despre şansa de a vorbi la telefon cu rudele, cu prietenii...

Carmen, ştii cum e să ştii că în dormitor, sufragerie, baie sunt unii care te ascultă, te văd şi fac glume pe seama ta, că îţi distrug viaţa? Şi câţi din țara asta au fost şi sunt în continuare sub lupă nelegal şi abuziv... Pentru asta merită făcut orice!", a declarat Liviu Dragnea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Toader schimbare. Dragnea: Nu putem să vorbim de ziua lui. Nemulţumiri serioase

"A spus ceva foarte clar"


"Să mă ierte Carmen, dar chiar a spus ceva foarte clar şi simplu. Dacă vei reuşi să faci o pauză din acest zgomot asurzitor, în această gălăgie îngrozitoare, şi îţi iei capacitatea tu, cetăţean român, să te gândeşti în linişte care este adevărul, atunci toţi vom avea o șansă uriaşă. În 2016, românii au investit în noi o încredere uriaşă, istorică pentru partid. Ce am promis am făcut şi vom face în continuare. Și acum, ceea ce promitem vom face. Dacă vom fi cât mai mulţi din PSD în Parlamentul European, vom avea o şansă mai mare", a mai adăugat liderul PSD.

Vezi și: Dragnea, anunț: Le conduc campania și în căruciorul cu rotile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel