Dragnea a răbufnit: Nu vi se pare îngrozitoare?

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a răbufnit în timpul conferinței de presă susținută astăzi, după anunțul președintelui Klaus Iohannis referitor la data referendumului.

Întrebat de OUG şi criticile care vin din stânga şi din drepta, în ceea ce priveşte modificările propuse la Legile justiţiei, Liviu Dragnea a răbufnit.

"Mă abţin să vorbesc despre această mega-ordonanță care cuprinde doar câteva articole. Criticile vin din partea celor care au gestionat şi au practicat nişte abuzuri inimaginabile în România. Şi anume DNA. Vorbim despre nişte abuzuri inimaginabile întâmplate într-o ţară democratică din Uniunea Europeană. Nu v-am auzit niciodată vorbind despre Onea, despre Portocală, despre dosare măsluite, despre şantaj, despre oameni bătuţi şi ameninţaţi ca să declare minciuni. Astea nu contează? Nu contează că trebuie respectate nişte drepturi în ţara asta? Văd că nu contează.

Vorbim de înalţi magistraţi care spun că România a făcut o greşeală că a aderat la Convenţia privind respectarea Drepturilor Omului. O asemenea declarație nu vi se pare îngrozitoare, în 2019, în România? Uităm câți oameni au avut viețile distruse și destinele frânte și care nu mai sunt nimic pentru că au deranjat un sistem profnd corupt? Despre criticile astea vorbim, care vin din partea binomului? Sau multă lume așteaptă ca aceștia care au gestionat aceste abuzuri să înceapă să dea socoteală? Nu putem accepta ca aceștia care sunt clar vinovați să nu plătească pentru asta", a declarat Liviu Dragnea.

Vezi și: Referendum justiție. Klaus Iohannis, declarațiile momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel