Dosar Microsoft. S. Ghiţă despre implicarea TeamNet: Nu a trecut niciun ban

Sebastian Ghiţă, contactat telefonic de Rareş Bogdan, în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea, a oferit noi explicaţii privind Dosarul Microsoft.

"Să ne întoarcem la acest contract, Microsoft! Eu consider că este unul dintre cele mai păguboase contracte pe care statul român le-a făcut vreodată. Consider că întreaga afacere, toţi banii plătiţi, sunt nişte bani pe care compania Microsoft ni-i datorează. Consider că toate calculatoarele pe care statul român le avea în subvenţie, toate aceste calculatoare erau licenţiate deja. Cred că toată această sumă a fost plătită degeaba.

Acei bani au mers pentru, vezi-Doamne, nişte licenţe sau servicii pentru calculatoare pe care statul român, de-a lungul timpului, le-a cumpărat deja cu licenţă de la Microsoft. Niciun calculator vândut statului român nu era un calculator nelicenţiat", susţine Sebi Ghiţă.

Citeşte şi: Rareș Bogdan îl amenință pe Victor Ponta

Nu ştia nimeni?

"Cred că au fost semnale, dar factori la vârf din statul român au tolerat şi au închis ochii la acestă chestiune", a spus Ghiţă.

Întrebat despre firma Teamnet, în perioada în care i-a aparţinut, dacă a avut contract cu Colina Investment sau cu FSC, Sebastian Ghiţă a răspuns:

"Niciodată! Cred că trebuie să verifice procurorii. Dar din ceea ce ştiu eu, nu a existat nicio implicare a vreunei firme care vreodată a aparţinut sau a fost membră a grupului Asesoft cu acest contract.

Teamnet era o firmă parteneră Microsoft, dar prin Teamnet nu a trecut niciun ban. Haideţi să vedem dacă acest contract există, haideţi să vedem dacă s-a plătit vreun ban, pentru că senzaţia mea este că aceşti oameni au făcut tone de falsuri ca să justifice o hoţie imensă la adresa României.

În zilele următoare vom reuşi să aducem hârtii, documente care să arate cum aceşti bani au fost, pur şi simplu, furaţi din România", a spus Sebastian Ghiţă la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel