Rareș Bogdan îl amenință pe Victor Ponta

Rares Bogdan, într-o postare pe Facebook,  spune că va face dezvăluiri despre premierul Victor Ponta. Amenințarea jurnalistului vine după ce  Ponta a lăsat să se înțeleagă, duminica, faptul că Rareș Bogdan este cel care i-a "linșat mediatic" mama în urma scandalul de la Ploiești.

"Premierul Romaniei Victor Ponta m-a atacat din nou aseara la A3. M-a atacat cu o minciuna ordinara, pe care nici macar nu a avut bunul simt sa o verifice. Dansul spune in continuare ca eu i-am atacat Mama cu agresivitate, comparandu-ma cu un procuror in cele doua zile in care cumnatul sau, domnul Hertanu a fost dus la audieri la DNA Ploiesti, retinut si apoi arestat.

Citește și: Victor Ponta îl atacă pe Rareș Bogdan: "E procuror sau ce?"

Victor Ponta minte asa cum ne-a obisnuit deja si dovedeste inca o data ca este pur si simplu obsedat de persoana mea. Sigur ca il pot intelege, nu au fost multi care sa ii prezinte adevarata fata pe parcursul anului 2014 si mai ales sa isi mentina observatiile, analizele, criticile si dezvaluirile si pe parcursul lunilor septembrie-octombrie-decembrie, adica in campania electorala. De asemenea, au fost si mai putini cei care au prezentat si criticat "blocarea exercitarii votului in Diaspora".....

Pana una alta, insa, diseara la ora 21.00, la "Jocuri de putere", voi demonta cu probe indubitabile minciunile premierului in ceea ce ma priveste, minciuni debitate aseara la A3. O noua concluzie, una veche deja, Victor Ponta este un mincinos patentat, Premierul Romaniei este pur si simplu MITOMAN. Probe noi diseara ora 21.00, "Jocuri de putere", numai la RealitateaTv", a scris Rares Bogdan pe  Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel