Victor Ponta îl atacă pe Rareș Bogdan: ”E procuror sau ce?”

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminică seară, despre dosarul de la DNA în care este implicat cumnatul său, Alexandru Herțanu. Cu acest prilej, liderul PSD a lansat un atac la adresa jurnalistului Rareș Bogdan, de la Realitatea TV.

”Normal că sunt afectat, eu nu mă apuc să mint poporul și oamenii. Țineți minte: ”Între justiție și fratele meu aleg justiția!”. Nici nu știi dacă să plângi sau să râzi de ipocrizia unora. Nu, mă doare ce se întâmplă cu familia mea, nu am comentat și nu o să comentez nicio secundă nimic legat de dosarul și de responsabilitatea cumnatului meu. E vinovat, plătește, nu e vinovat ... . M-a afectat foarte tare linșajul mediatic! Subliniez, că imediat niște șmecheri din propaganda băsistă au zis: ”Uite, Ponta atacă procurorii”.

Hai, mă, dar ce, Rareș Bogdan e procuror sau ce? Linșajul mediatic la adresa mamei mele, care repet, până la 72 de ani - eu asta cred și o cred cu toată tăria - nu i-a zis niciun vecin vreodată: ”Domne, ești șefă în familie mafiotă”.

Asta sigur că mă doare și mă afectează foarte tare, dar trebuie să le ducem pe toate”, a declarat Victor Ponta, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

Vezi și: Victor Ponta, veste bună privind salariile profesorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel