Doru Buşcu şi Sabina Fati vor să cumpere Academia Caţavencu

buscu_j
buscu_j

Doru Buşcu, director editorial Academia Caţavencu, şi jurnalista Sabina Fati s-au înscris la licitaţia publică cu strigare organizată joi, începând cu ora 13.00, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA, în care va fi licitată şi marca "Academia Caţavencu".

Doru Buşcu a confirmat pentru Mediafax că a depus o ofertă pentru licitaţia organizată joi.  El a spus că şi jurnalista Sabina Fati a depus o ofertă pentru licitaţia organizată joi, precizând că aceasta a plătit şi garanţia de participare la licitaţie, în valoare de 45.000 de euro .

De asemenea, Doru Buşcu şi Sabina Fati - singurii care până în acest moment au depus oferte pentru licitaţia în care va fi vândută şi marca "Academia Caţavencu" - au mai plătit câte 2.000 de lei pe caietul de sarcini pentru licitaţie.

Marca "Academia Caţavencu" va fi scoasă la licitaţie joi, preţul de pornire fiind 149.322 de euro (fără TVA), potrivit anunţului de licitaţie publicat trei zile la rând în mai multe surse, după cum a declarat  Ion Popescu, administratorul judiciar al societăţii Caţavencu SA.

În mod concret, licitaţia publică competitivă cu strigare va fi organizată joi, începând cu ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar General Group Expert SPRL al societăţii Caţavencu SA, aflată în prezent în faliment.

Licitaţia vizează mai multe active ale societăţii Caţavencu SA, printre care şi marca "Academia Caţavencu".

Tot atunci vor fi scoase la licitaţie un apartament cu trei camere situat în în comuna Ştefăneştii de Jos, al cărui preţ de pornire este de 103.390 de euro, fără TVA, autoturisme - la preţul total de 190.122 de euro, fără TVA, şi obiecte de inventar constând în aparatură, birotică, mobilier - la preţul de 96.905 euro, fără TVA.  Licitaţia se va face pentru fiecare activ separat.

În caz de neadjudecare, licitaţia va fi repetată pe 3 iunie, 9 iunie, 16 iunie şi 23 iunie, în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră.

Citeşte şi:

ULTIMA ORĂ – Doru Buşcu, noul proprietar al mărcii Academia Caţavencu. A plătit pe brand 1,5 milioane de euro

Caţavencu, de vânzare până pe 16 septembrie. Ziaristul care „a făcut“ poza cu Geoană la Vântu cere suspendarea imediată a publicaţiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel