Doi suceveni au vrut să mituiască un poliţist cu forţa

Florin Răvdan / 30 mai 2019 / 21:35 Salveaza PDF Comentarii

Doi tineri din Suceava au încercat să oblige un polițist să ia mită 100 de euro, deși agentul i-a informat că nu este interesat de așa ceva și că este spre binele lor să înceteze. Cei doi probabil s-au simțit jigniți, așa că s-au apropiat de polițist cu gându-l de a-l obliga să ia banii, scrie observator.tv. 

Astfel, cei doi au încercat pe rând să-i bage banii în buzunarele uniformei agentului de poliție, deși omul legii bătea deja în retragere și situația devenea rapid una violentă. În final, a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen pentru înlăturarea celor doi suceveni.

Mită cu forţa 

 

Un polițist sucevean a folosit spray lacrimogen pentru a potoli doi suceveni care încercau să-l mituiască cu 100 de euro. Cei doi veneau cu mașina de la o petrecere, erau băuți și încercau să evite verificarea alcoolemiei, informează newsbucovina.ro.

Agentul de poliţie i-a oprit și l-a informat pe șofer că va fi necesară testarea sa cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei, dar în acel moment, în discuţie a intervenit şi pasagerul, iar atât el, cât şi șoferul au afirmat că nu va avea loc nicio testare.

"Au coborât din autoturism, apropiindu-se de agentul de poliţie, iar pasagerul a scos dintr-un portofel din autoturism o bancnotă de 100 de euro şi i-a oferit-o în mod repetat agentului de poliţie, încercând chiar să i-o introducă în buzunar, pentru a-l determina pe acesta să nu-l testeze cu aparatul etilotest pe șofer şi să nu ia măsurile legale corespunzătoare faţă de acesta. Agentul de poliţie a refuzat ferm oferta de mită, respingând suma de bani oferită. Văzând că agentul de poliţie refuză primirea sumei de bani, pasagerul i-a înmânat bancnota de 100 de euro șoferului care, la rândul său, a oferit-o în mod repetat agentului de poliţie, în acelaşi scop, pentru a-l determina pe acesta să nu-l testeze cu aparatul etilotest", se arată în raport.

Cei doi suceveni s-au enervat pe polițist, pe care l-au agresat, omul legii fiind nevoit să folosească spray-ul lacrimogen.

Cei doi au deja dosar penal pentru ultraj, iar șoferului i se adaugă și conducerea sub infliența alcoolului.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22