Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani

Captură video din filmul care i-a consacrat în perioada comunismului
Captură video din filmul care i-a consacrat în perioada comunismului

Acești doi actori au făcut o Românie întreagă să se îndrăgostească de ei Puțini știu, însă, că-n spatele ecranului nu se suportau deloc. Este și motivul pentru care nu s-au mai văzut timp de peste trei decenii după ce filmările s-au încheiat.

Teodora Mareș și Adrian Păduraru au fost cuplul adorat din filmul "Declarație de dragoste", însă în spatele scenei, realitatea n-avea nimic de-a face cu romantismul afișat pe ecran. Deși în film interpretau personaje îndrăgostite, în viața reală relația lor era una tensionată, marcată de o antipatie reciprocă. Cei doi actori au decis, după ani de zile, să spună public adevărul despre relația lor din trecut. Contrar așteptărilor, chimia care a strălucit pe marele ecran nu a existat și în afara platoului de filmare. 

Mărturisiri surprinzătoare

"Eram extrem de serioși și de puși pe muncă la "Declarație de dragoste". Eu aveam un jurnal și-mi notam în fiecare seară ce am filmat și ce-mi propun pentru a doua zi de filmare. Era preocupați ca lucrurile să iasă bine. Nimănui nu i-a trecut prin minte că filmul va avea asemenea succes.

Iertați-mi lipsa de modestie dar, culmea este că datorită talentului Teodorei și al meu lumea a crezut într-o posibilă poveste de iubire și dincolo de filmare. Noi nu ne suportam la vremea aceea. Nu ne certam. Ne ignoram. Nu vorbeam nimic, era o oarecare țâfnă între noi când repetam, pentru că fiecăruia i se părea că celălalt nu face ce trebuie. Era vorba de orgolii dar și de o ușoară antipatie de-adevăratelea.

Nu ne suportam! Corjos nu știu cum a fost păcălit... ne-a văzut împreună așa și-a crezut că suntem bine. Abia acum suntem într-o relație de amiciție normală, de colegialitate bună. Relația cu Teodora de acum este ca cea a unor doi colegi care împart amintirea unui mare succes. Acum suntem foarte în regulă. Atunci nu eram. Nu ne-am vorbit în toți acesști ani", povestea în urmă cu 5 ani Adrian Păduraru, într-un interviu la Radio România Actualități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel