Distracție completă în Centrul Vechi

Centrul Vechi al Capitalei nu înseamnă doar „fițe”, băutură la discreție și muzică asurzitoare. Pentru cei care vor să se relaxeze la final de zi, există și locuri unde arta și distracția sunt perfect îmbinate.

Un astfel de loc este Godot Cafe-Teatru, o cafenea de bun-gust, unde oamenii pot viziona o piesă de teatru în timp ce savurează o băutură caldă, un cocktail sau chiar o bere.

Vineri am asistat la „Noi 4”, „un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă”, după cum sună chiar descrierea piesei.

Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache și Marius Manole, coordonați de Dorina Chiriac, au oferit un spectacol pe cinste. Scenele și replicile amuzante, care au stârnit hohote de râs și au smuls ropote de aplauze, au alternat aspectelor negative din viața cotidiană, precum sărăcia, cerșetoria, abandonul familial, ori problema soției înșelate de soț.

De remarcat și educația publicului. Odată cu începerea piesei, spectatorii s-au concentrat numai la reprezentația actorilor, fără zgomote sau gesturi care să-i deranjeze pe cei din jur.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel