Directorul unei închisori din Polonia a ucis un deţinut cu lovituri de cuţit

cutit
cutit

Directorul unei închisori din Sztum, în nordul Poloniei, a ucis duminică un deţinut din acest penitenciar, cu lovituri de cuţit, a anunţat luni directorul general al închisorilor poloneze, Jacek Wlodarski.

"A avut loc o crimă. Directorul închisorii, Andrzej G., este cel care a comis-o", a declarat Jacek Wlodarski, pentru postul de televiziune TVN24, scrie Mediafax.

Deţinutul recidivist Jozef S. avea de ispăşit o importantă pedeapsă cu închisoarea, până în 2030. Uneori, el scria plângeri faţă de condiţiile în care era deţinut, potrivit direcţiei penitenciarelor.

Directorul închisorii din Sztum (Pomerania), care efectua o inspecţie în penitenciar în ziua alegerilor legislative, i-a aplicat lui Jozef G. cel puţin patru lovituri de cuţit, după ce a intrat în celula acestuia.

Parchetul local examinează două ipoteze cu privire la mobilul crimei, fie un conflict între director şi deţinut, fie probleme personale ale lui Andrzej G., a anunţat luni Grazyna Wawryniuk, o purtătoare de cuvânt a Parchetului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel