Directorul ANPC, Paul Anghel și subalternii, clipe de coșmar după un control la Constanța: Pătați de sânge și sechestrați

Directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului a trăit clipe de coșmar în urma unui control la un agent economic din Constanța. Patronul unității s-a tăiat pe frunte și a ordonat angajaților să blocheze toate ieșirile astfel încât comisarii să nu poată părăsi incinta. 

(...) "Un operator economic a recurs la trivialități și încercând sa impresioneze și-a provocat tăieturi la nivelul frunții.A proliferat amenințări și acuze la adresa colegilor și a sfârșit prin a ordona angajaților lui sa închidă ușile și sa blocheze ieșirile intr-un gest clar de intimidare.ESTE DEJA PREA MULT ȘI CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ASTĂZI NU TREBUIE SA TREACĂ FIRESC PE LÂNGĂ NOI CI TREBUIE SA ATRAGĂ ATENȚIA CA MÂINE UN ORGAN DE CONTROL AL STATULUI POATE FI REȚINUT/SECHESTRAT POATE CHIAR ÎNJUNGHIAT SAU OMORÂT DOAR PENTRU CA ÎȘI FACE DATORIA..............IN ANUL 2017???? ...... ÎI FELICIT PE COLEGII MEI PENTRU MODUL PROFESIONIST IN CARE S-AU COMPORTAT," a scris pe contul său de socializare directorul OPC, Paul Anghel.

Iată fotografiile de la nefericita întâmplare:

 (w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel