Din martie, cursele low-cost vor opera doar de pe Aeroportul Otopeni

Companiile aeriene care operează curse low-cost pe Aeroportul Aurel Vlaicu - Băneasa vor fi nevoite ca, începând din 25 martie, să-și transfere operațiunile pe Aeroportul Otopeni, ceea ce va determina un cost suplimentar estimat la 4,5 euro pe pasager, potrivit informațiilor parvenite de la Compania Aeroporturi Bucureşti.

”Companiile aeriene de pe Aeroportul Aurel Vlaicu - Băneasa îşi pot transfera operaţiunile pe Aeroportul Henri Coandă începând cu data de 25 martie. Tarifele pe pasager vor creşte cu circa 4 - 4,5 euro din estimările noastre, însă serviciile pentru pasageri vor fi mult mai bune şi sperăm ca plângerile pe care le primeam legat de operarea pe Aeroportul Băneasa în ceea ce priveşte calitatea serviciilor să fie din ce în ce mai puţine”, a spus Valentin Iordache, purtător de cuvânt Compania Aeroporturi Bucureşti.

Printre companiile care operează zboruri low-cost pe Aeroportul Băneasa se numără Blue Air - România, Wizz Air, din Ungaria, German Wings, Lufthansa, şi Vueling.

Măsura luată este în beneficiul călătorilor, care vor beneficia astfel de condiții mai bune decât cele de pe Aeroportul Băneasa, și care vor plăti mai puțin comparativ cu prețurile care vor practicate,din 201,3 pe aeroportul din Băneasa, după ce acesta va fi transformat în aeroport de business.

Citește și:

Mutarea zborurilor low cost pe Otopeni va creşte preţul biletului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel