Veste șoc din Coreea de Nord! Ce s-a întâmplat cu mătușa lui Kim Jong-un

Kim Jong Un
Kim Jong Un

Dictatorul nord-creean, Kim Jong-un, a primit o veste teribilă despre mătușa sa, soția unchiului său, executat în luna decembrie.

Potrivit publicaţiei, care citează o sursă guvernamentală sud-coreeană, Kim Kyong-hui, care nu a apărut în public în ultima perioadă, fie s-a sinucis, fie a murit în urma unui atac de cord.

Sursa citată afirmă că serviciile de informaţii sud-coreene cred că Kim Kyong-hui a murit, însă acestea nu au fost în măsură să confirme acest lucru, încercând totodată să afle dacă a plecat în străinătate pentru a urma un tratament.

"Sunt multe zvonuri cu privire la Kim Kyong-hui, dar nu suntem în măsură să confirmăm vreunul dintre ele", a declarat alt oficial guvernamental.

Kim Kyong-hui este singura soră a fostului lider nord-coreean Kim Jong-il şi fiica lui Kim Il-sung, fondatorul regimului.

Ea a fost văzută ultima dată în public la marcarea a 65 de ani de la crearea Coreei de Nord, pe 9 septembrie, şi alături de Kim Jong-un şi soţia acestuia Ri Sol-ju la un spectacol muzical, pe 10 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel