EXCLUSIV  DEZASTRU la Buzău. Apel către Ministerul Transporturilor-VIDEO

Dezastru la gara din Buzău! Peroanele arată ca după bombardamente și oamenii care sosesc pentru prima dată în acest oraș au un șoc.

La tot pasul sunt cratere imense în care, dacă nu ești atent, îți poți rupe picioarele. Și mai grav este că se pot produce accidente care pot avea urmări tragice. Un călător grabit s-ar putea împiedica în gropile adânci și ar putea sfârși sub roțile trenurilor. În acest context, invitat la DC News, Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău, a făcut un apel către Ministerul Transporturilor.

"Am fost la gara din Buzău acum două săptămâni. Este un dezastru acolo. Dacă Ministerul Transporturilor nu este în stare să reabiliteze 500 de metri pătrați de peron și acoperișul din zona respectivă, solicit ca acest obiectiv să treacă în proprietatea municipalității pentru a-l moderniza. Dacă Ministerul Transporturilor nu este în stare să finanțeze niște peroane și un acoperiș pentru ca oamenii să nu mai stea în ploaie... vom solicita ca acest obiectiv să treacă în administrarea municipalității", a zis Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău, la interviurile DC News.

Urmăriți întreaga declarație începând cu minutul 2: 

Vineri, 22 aprilie, Constantin Ionescu iși va depune oficial candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție Buzău, pentru alegerile administrației publice locale din data de 5 iunie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel