Demnitar român amenințat cu moartea. Dezvăluiri incendiare

Senatorul Dumitru Pelican a dezvăluit, sâmbătă seara, la România TV, că i se pregătea un accident de circulație în timpul vizitei din Republica Moldova, vizită pe care urma să o facă duminică. Dumitru Pelican acuză și serviciile  de o complicitate cu agenții infiltrați în țară.

Aceste amenințări nu sunt noi. În momentul în care am spus că România este condusă din afară, colonie de consum, am negociat ca niște sclavi, că sunt agenți străini pe teritotiul României, 22.000 până la vârful marilor instituții ale statului, am primit amenințări pe care le-am verificat la instituțiile statului. 

Cartele prepay aruncate în canal, mi-au desfăcut prezoanele și am făcut plângere la Poliție, iar nici după un an și jumătate nu am primit vreun răspuns pe expertiză de la reprezentanță", a declarat senatorul Dumitru Pelican la România TV.  

"Oameni din servicii știau, dar au tăcut ca lașii pentru că au făcut pact cu mulți agenți din țară și nu mi-au spus nimic. A venit momentul să aflu pe cale oficială că mi se pregătea măine, (duminică n.r.), un accident în Moldova.

[citeste si]

Sunt mâine în Republica Moldova. Vă aștept dragi agenți să-mi faceți acest accident de mașină pe care mi la-ți promis. Mi-am luat toate măsurile și să nu credeți că am vreo frică. Veți răspunde și veți fi condamnați grav pentru tăcere și complicitate. 

Rușine să vă fie celor care sunteți mână-n mână cu agenții care sunt în țară" atunat senatorul Dumitru Pelican, sâmbătă seara la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel