De ce nu a mai fost difuzată emisiunea „În gura presei”. Imagini cu Mircea Badea, surprinse în toiul nopții

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Emisiunea „În gura presei” nu a fost difuzată miercuri seară.

Dar de ce? Unde a fost Mircea Badea? Realizatorul TV a lipsit motivat. A fost la petrecerea de împlinire a 30 de ani de Antenă. De trei decenii există acest trust de presă. Data lansării a fost pe 29 noiembrie 1993. Din 28 noiembrie 2016 s-a lansat versiunea HD a postului, dar și a celorlalte canale ale trustului Intact.

Antena 1 live și emisiunile postului TV pot fi urmărite online pe platforma AntenaPlay. Antena 1 este un post generalist care difuzează jurnale de știri, emisiuni de divertisment, filme și seriale atât de pe piețele externe, cât și interne și transmisiuni sportive.

De trei decenii, sute de oameni au muncit şi au contribuit la unul dintre cele mai mari şi de succes proiecte de pe piaţa media din România. Să reziști 30 de ani în jungla economiei de piață nu a fost ușor.

„Antena 1 a fost gândită ca să reziste cel puțin 100 de ani”, spunea, la un moment dat, Dan Voiculescu. Florin Brătescu a fost primul director al Antenei 1. El a pus piatra de temelie ca prim angajat al primei televiziuni private din România.

4. La 14 mai ... (florin-bratescu_00514200.jpg)

(La 14 mai 1933 s-a născut Florin Brătescu, ziarist, consilier pentru relația cu CNA în cadrul televiziunii Antena 1. Fotografia este din anul 2007)

În iunie 2023, și Jurnalul Național a împlinit 30 de ani. Elena Cristian, analist DC Business, a lucrat acolo timp de trei ani și jumătate. O „căsătorie”, cum numea ea această perioadă, iar în urma „divorțului” a rămas o prietenie.

VEZI ȘI: Elena Cristian: Ne-am despărțit ca „doi prieteni”… Cică mă comportam ca o șefă/ Mircea Badea: Eram șomer. Sunt convins că o să mai fiu, dar nu despre asta este vorba - https://www.dcnews.ro/elena-cristian-ne-am-despartit-ca-doi-prieteni-cica-ma-comportam-ca-o-sefa-mircea-badea-eram-somer-sunt-convins-ca-o-sa-mai-fiu-dar-nu-despre-asta-este-vorba_918835.html

La petrecerea organizată miercuri seară au participat jurnaliștii și vedetele posturilor din cadrul Antena TV Group. De asemenea, a participat și Dan Voiculescu.

VEZI ȘI: Premiile UZPR 2023. Dan Constantin: „O să vă surprindă ce-o să aflați despre Chirieac” / „Dacă nu vom face mai mult, rezultatele vor fi cumplite” - https://www.dcnews.ro/premiile-uzpr-2023-dan-constantin-o-sa-va-surprinda-ce-o-sa-aflati-despre-chirieac-daca-nu-vom-face-mai-mult-rezultatele-vor-fi-cumplite_939689.html

5. -imagine fara descriere- (dan-voiculescu_29497900.jpg)

(Fotografie din anii 1990)

Iată câteva imagini de la petrecerea în cinstea a trei decenii de Antenă:

1. -imagine fara descriere- (badea_13751600.jpg)

2. -imagine fara descriere- (badea-2_90753800.jpg)

3. -imagine fara descriere- (badea-3_58558800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel