Elena Cristian: Ne-am despărțit ca „doi prieteni”… Cică mă comportam ca o șefă/ Mircea Badea: Eram șomer. Sunt convins că o să mai fiu, dar nu despre asta este vorba

Elena Cristian
Elena Cristian

30 de ani, o viață de om.

Atât a împlinit Jurnalul Național. Elena Cristian, analist DC Business, a lucrat acolo timp de trei ani și jumătate. O „căsătorie”, cum numește ea această perioadă, iar în urma „divorțului” a rămas o prietenie.

„Mâine, 7 iunie, Jurnalul (Național) împlinește frumoasa vârsta de 30 ani. Am fost „căsătoriți” trei ani și jumătate, dar ne-am despărțit ca „doi prieteni”…Cică mă comportam ca o șefă. Am rămas prieteni, ne citim deseori (mai mult eu) și îl invidiez sincer pentru echipa minunata care se ocupă de el zi de zi. La mulți ani, Jurnalule!!! Să-ți fie hârtia de calitate… și la pipăit… și la citit”, a scris Elena Cristian pe Facebook.

Elena Cristian, Mircea Badea și alți jurnaliști au transmis câteva mesaje cu ocazia a trei decenii de Jurnalul Național. Le citiți pe toate în ediția de miercuri a ziarului. În rândurile de mai jos am selectat mesajele transmise de Elena Cristian și Mircea Badea.

„Ce făceam eu acum 30 ani? Eram studentă și luam primul contact cu presa de calitate. La ziarul Milcovul din Focșani. A urmat Monitorul de Vrancea, apoi Adevărul. Și tot așa, redacții una și una, nu foarte multe, dar de calitate. În 2015, martie, când mi s-a propus să preiau conducerea Jurnalul, veneam după un alt proiect de succes marca Intact Media Group, Income (care este încă de succes). A fost o provocare să duc mai departe un proiect care a făcut istorie cu Marius Tucă și echipa lui. Am fost trei ani și jumătate redactor șef. Cu o echipă de excepție. Cei mai mulți dintre ei, jurnaliști foarte buni, condeie strălucite, duc mai departe istoria Jurnalul. Pe hârtie și în online. La mulți ani, Jurnalul! Să ne vedem cu bine la 50 ani. Dragi colegi, știți că vă prețuiesc! Cititorii sunt norocoși să vă găsească zilnic în paginile Jurnalul”, a zis Elena Cristian în paginile ziarului Jurnalul Național.

„Wow! Jurnalul Național, 30 de ani. Am avut și eu 30 de ani. Eram șomer când am împlinit 30 de ani. Sunt convins că o să mai fiu, dar nu despre asta este vorba. 30 de ani, o viață de om, cum s-ar spune în limbaj popular.

Citesc de mic Jurnalul Național. Eu am rămas în continuare mic, Jurnalul Național este mereu mare, nu neapărat ca format, că ați străbătut mai multe formate fizice, iar felul în care se încăpățânează să apară și în format fizic, nu doar format electronic, este pur și simplu demn de o stimă profundă. Pe care sincer eu o port! Jurnalul Național, 30 de ani. Wow! Foarte tare”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Faza anului cu plângerea penală făcută de Carmen Brumă. Mircea Badea: De-asta îmi plac pensiile speciale, nesimțite. Surmenaj, tăticule... fabulos! - https://www.dcnews.ro/faza-anului-cu-plangerea-penala-facuta-de-carmen-bruma-mircea-badea-de-asta-imi-plac-si-pensiile-speciale-nesimtite-surmenaj-taticule-fabulos_918789.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel