De ce crede Monica Anghel că are un avantaj că s-a născut pe 1 Iunie

Monica Anghel aniversează astăzi 45 de ani de viaţă. Artista consideră că fiind născută chiar de "Ziua copilului", acest lucru îi va aduce o mulţime de beneficii la bătrânețe.

"Este un avantaj. Atunci când o să îmbătrânesc şi o să fac prostii, probabil, nu o să mai fie nevoie să spună cineva că am dat în mintea copiilor pentru că, fiind născută de 1 iunie, la mine e o chestie clară", a spus Monica Anghel, într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Monica Anghel a vorbit despre viaţa ei de artistă, dar şi despre copilărie, despre relația cu părinții săi. 

"Suntem foarte buni prieteni. Întotdeauna ne-au susţinut, pe mine şi pe fratele meu, dacă am avut orice fel de problemă au fost alături de noi, la orice oră din zi şi de noapte dacă avem nevoie de ei sunt lângă noi, dacă suntem prin curte şi frate-miu zice, „Băi, parcă aş mânca un grătar", tata, în secunda următoare, a dispărut şi se întoarce cu ce vrea Alex la grătar. Sau dacă spun că îmi e poftă de ceva se duce şi îmi cumpără. E drept, mama e cea care ne mai şi ceartă. Avem o relaţie frumoasă şi deschisă. Nu îţi imagina că totul e zen, ne mai şi împungem. Suntem ca o familie clasică de italieni. Mama este şefa clanului şi noi pe lângă ea. E frumos, asta înseamnă să trăieşti", a dezvăluit artista. 

Citește și: 1 Iunie. Victor Ponta, imagine de colecție cu cei doi copii ai săi

În urmă cu doar câteva zile, Monica Anghel a sărbătorit și 30 de ani de carieră artistică, momentul fiind unul marcat de artistă cu un mesaj emoționant. 

"Sunt mulți oameni cărora trebuie să le mulțumesc pentru că au avut încredere în mine! Mariana Șoitu, Doina Anastasiu, Gina și Alioșa Stroian, Alexandra Cepraga sunt oameni lângă care am învățat ce înseamnă televiziunea, am văzut prima dată o cabină de înregistrări, dar nu puteam să ajung aici fără să am compozitori și textieri care să-mi ofere părți din sufletele lor! Cornel și Mirela Fugaru mi-au oferit o operă de artă care sunt convinsă că o să dăinuiască secole!
Vă mulțumesc și vă iubesc, și sunt convinsă că Bebe Fugaru, de sus, din cer, veghează asupra noastră!", a scris Monica Anghel pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel