Daniel Constantin, sprijin politic retras. Tăriceanu, mesaj: M-am abținut

Călin Popescu Tăriceanu a explicat ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise la reuniunea Biroului Politic Central al ALDE, în care s-a decis retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin. 

"Votul a fost extrem de clar, au fost 86 de voturi pentru(pentru retragerea sprijinului politic,-n.r.) 5 abțineri și 12 voturi împotrivă. Și eu m-am abținut la acest vot. Este de neconceput chiar și pentru un vicepreședinte să se opună majorității covârșitoare a organizațiilor județene cu privire la organizarea Congresului, care este o condiție obligatorie prevăzută în statut," a precizat Tăriceanu. 

Călin Popescu Tăriceanu susține de asemenea că discursul politic al lui Daniel Constantin era în contradicție cu politica ALDE.

"Discursul politic și agenda politică a domnului Daniel Constantin este într-o divergență totală cu ceea ce ALDE a făcut și s-a identificat ca poziție politică și acțiune politică. Colegul nostru a devenit un susținător și un cântăreț pe față al sistemului, iar aceasta este o contradicție majoră. Practic, drumurile noastre s-au despărțit politic în acest fel, " a mai spus Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel