Dan Voiculescu: Am intrat într-o bătălie, mai şi încasezi

Dan Voiculescu a declarat, sâmbătă dimineaţă, la ieșirea din  sediul IPJ Ilfov, că nu consideră o hăituire ce i se întâmplă în ultima perioadă şi că nu are nimic de reproşat procurorului.

"Nu e nicio hăituire, am spus că voi respecta tot ce scrie în ordonanţă, nu am de reproşat nimic procurorului. Doi denunţători au spus că mi-au dat mie bani ca i-am şantajat. Nelu Iordache, l-am cunoscut acum 20 de ani, de atunci nu l-am mai văzut. Cum poţi să şantajezi un om dacă nu te întâlneşti cu el? Sper că nu iar prin metoda "telepatia". Iar pe al doilea nici măcar o dată nu l-am văzut, nu îl cunosc. E o făcătură. Pentru că s-a mai întâmplat un lucru. Data de 3 iulie a părut să fie specială, pentru că eu îmi programasem să plec în concediu. Când am aflat, pe 1 iulie, că trebuie să fiu prezent pe 7 la Curtea de Apel, am trimis familia în concediu şi am rămas aici. Pe 2, 3, 4 au fost chemaţi mai mulţi oameni care să dea declaraţii. Procurorul trebuia să fie informat că eu mi-am anulat biletul de avion, ca atare nu avea de ce să îi fie frică. Eu am anulat biletul pe data de 1."

Citește și: Surse: Cine l-a denunțat pe Voiculescu în dosarul de șantaj

Voiculescu a explicat că a cerut strămutarea dosarului de la Curtea de Apel Bucureşti pentru că există o foarte mare presiune pe instanţă.

"Este o foarte mare presiune pe Curtea de Apel Bucureşti. Nu ştiu cine o face, trebuie să aflăm. Dacă vă amintiţi, în ziua în care a fost arestat judecătorul Mustaţă, în dimineaţa în care trebuia să judece discuta cu partenerii de afaceri că nu are ce să facă cu dosarul meu, că nu are nimic în el. Şi spunea că nu poate să achite."

Dan Voiculescu  se simte pregătit pentru orice 

"Eu sunt pregătit pentru orice. Am intrat într-o bătălie, mai şi încasezi, aşa e în bătălii. Sunt pregătit pentru orice. Ce îmi doresc, însă, cu ardoare, şi o voi realiza, vreau să se facă studii de caz, care să fie predate studenţilor, să fie prezentate şi la nivel european, să se prezinte aceste cazuri fără dovezi. Opinia mea este că tot ce se întâmplă zilele acestea şi tot ce s-a întâmplat în ultimii ani este că nu am fost niciodată de acord ca Antena 3 să fie la cheremul cuiva. Antena 3 a avut probleme şi cu Ion Iliescu şi cu Emil Constantinescu şi cu Traian Băsescu. Antena 3 nu a fost slugarnică faţă de Victor Ponta cât a fost premier. Eu zic că a fost echilibrată."

Citește și: Dan Voiculescu, sub control judiciar. DNA îl acuză de șantaj

Dan Voiculescu a punctat că a simţit sub regimul preşedintelui în exerciţiu că lucrurile se îndreaptă spre dictatură şi că nu a putut accepta acest lucru.

"Problema mea de fond, pe care nici nu ştiu dacă să mi-o reproşez sau nu, a fost dată de structură. Nu am suportat să văd cum lucrurile intră spre dictatură. Eu am trăit una, ştiam că nu e vorbă să vorbeşti decât în şoaptă despre Ceauşescu. După ce am văzut că şi sub regimul lui Traian Băsescu se întâmplă la fel, normalitatea a început să dispară. Eu nu am acceptat acest lucru, ca om. Mi-am făcut un duşman din Traian Băsescu şi acum probabil că tot ce se întâmplă se întâmplă din acest motiv. Noroc că mai avem doar câteva luni."

Citește și: Dan Voiculescu, prima reacție după ce DNA l-a pus sub control judiciar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel