Cutremur mare. Maria Ghiorghiu, previziune

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Gheorghiu, într-un mesaj publicat pe blogul personal, a scris despre cutremure.

„Noapte de 8-9 Septembrie 2018,ora 1,3! În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud o incapere in care se afla un aragaz.

Pe aragaz, se afla o oala plina cu apă. Brusc,incepe un Cutremur intens, iar apa din oala dadea pe dinafara,atat de tare se clatina aragazul si se intampla pe timp de noapte. La circa 2 -3 ore distanta ,vad inspre Apus o incapere care incepuse a se clatina la fel de puternic,iar Pămantul se clatina precum valurile MARII. Dragii mei, iata ca vorbim din nou de CUTREMURE mari, CUTREMURE care cu siguranta nu vor trece neobservate si se vor face bine simtite ,acolo unde acestea se vor produce.

In ROMANIA fratilor, inca ne putem bucura (daca putem spune asa) deoarece,CUTREMURELE mici care se produc zi si noapte,au rolul de a diminua intensitatea unui posibil CUTREMUR mare, despre care se vorbeste in toata mass-media.

ROMANIA dragii mei, este ocrotita si ocolita de astfel de CUTREMURE DEVASTATOARE.
Sa nu ne temem ,ci sa ne rugam si mai puternic la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ajute,sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot necazul si de tot răul”, a tranmis Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel