Cum să crești în înălțime. Metode pentru a lua câțiva centimetri în plus

Cum să crești în înălțime. Metode pentru a lua câțiva centimetri în plus  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Cum să crești în înălțime. Metode pentru a lua câțiva centimetri în plus / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Accelerarea creșterii în înălțime are loc în primii ani de viață, dar și în perioada adolescenței. Cu toate acestea, există metode pentru a stimula creșterea și în alte perioade ale vieții.

Foarte multe persoane se întrebă cum să crești în înălțime? Este bine să știi că ritmul de creștere este foarte alert în primii ani de viață, încetinindu-se progresiv pe durata copilăriei. După aceea, creșterea se accelerează din nou în cursul adolescenței. De regulă, înălțimea este determinată de structura genetică, însă, specialiștii spun că există câteva modalități pentru a crește în înălțime.

Accelerarea creșterii se întâmplă la începutul pubertății la fete și către sfârșitul perioadei la băieți. Astfel, se explică faptul că fetele adolescente sunt la un moment dat mai înalte decât băieții de vârsta lor. Această situație se schimbă către sfârșitul adolescenței, când creșterea se oprește mai devreme la fete decât la băieți.

Cum să crești în înălțime? Modalități pentru a stimula ritmul de creștere

Specialiștii spun că poți crește în înălțime dacă folosești câteva modalități simple. Cu siguranță aceste trucuri îți vor asigura câțiva centimetri care vor face diferența. Efectuând exerciții fizice cu regularitate vei reuși să-ți ajuți corpul să crească mai mult. Prin această modalitate, îți vei îmbunătăți postura, astfel vei părea mai înalt.

Din moment ce nu îți ții spatele drept riști să pierzi mulți centimetri. De asemenea, flotările și abdomenele contribuie vizibil la dezvoltarea mușchilor abdominali și la îndreptarea spatelui.

Pentru a reuși să crești în înălțime este foarte important să respecți orele de somn. Conform specialiștilor și a multor studii efectuate pe această temă a fost identificat faptul că persoanele care se pun la somn după miezul nopții pierd o mare parte din energie. Pierzând o cantitate mare de putere, organismul nu va mai crește în timpul somnului.

Astfel, somnul trebuie să aibă o durată cel puțin de 8 ore pe noapte. De asemenea, ora de culcare trebuie să fie în jur de ora 22:00, nu mai târziu.

Pentru a adăuga câțiva centimetri în plus este indicat să mănânci alimente sănătoase. Persoanele care mănâncă alimente nesănătoase și grase în mod excesiv riscă să adauge un număr mare de kilograme, ceea ce poate fi împovărător pentru corp, îndeosebi în perioada creșterii în înălțime. Astfel, alimentele care te ajută să crești în înălțime sunt produsele lactate și peștele.

Suplimentele alimentare te ajută să crești în înălțime

Dacă vrei să crești în înălțime trebuie să știi că există suplimente alimentare pentru stimularea ritmului de creștere. Astfel, dacă iei suplimente și îmbini armonios dieta și exercițiile fizice, cu siguranța vei adăuga câțiva centimetri în plus.

De cele mai multe ori, suplimentele alimentare au un aport de vitamine și aminoacizi care contribuie la dezvoltarea corpului tău. De asemenea, specialiștii spun că suplimentele care conțin aminoacid numit glicină activează hormonii de creștere HGH. Pe lângă aminoacid există și alte suplimente pentru creștere care conțin glutamină, arginină, triptofan care contribuie la dezvoltarea și regenerarea mușchilor.

Este important să îmbini armonios mesele cu suplimentele alimentare. De exemplu, atunci când mănânci mult este stimulată producerea de insulină în organism, fapt ce împiedică eliberarea hormonilor de creștere. Astfel, răspunsul la întrebarea cum să crești în înălțime este foarte simplă. Mese mai mici și administrarea suplimentelor alimentare corecte, potrivit BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel