"Ăsta a fost norocul vieții mele" Cum a pierdut Mitică Dragomir 4 milioane de dolari într-o singură zi: "Copiii mei sufereau"

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Mitică Dragomir a povestit cum a pierdut 4 milioane de dolari într-o singură zi.

"Cel mai mult am pierdut 4 milioane de dolari într-o singură zi, la business. Era să alunec cu totul. Aveam pensie bună, dar copiii mei sufereau. Am luat niște bani împrumut și am cumpărat niște saloane de evenimente. Am făcut 5 saloane de evenimente, cele mai frumoase din România.

Am fost în China singur, am cumpărat candelabru cu diametru de 4 metri, ceva de nedescris. Mochetă, 4000 de furculițe, 4000 de linguri, 4000 de lingurițe, vreo 2500 de mese, 4000 de scaune. Îți dai seama ce am putut să iau...

Și a venit nenorocita de criză din 2008. Nicio nuntă nu a mai mers, aveam 160 de oameni angajați, dintre care 30 erau bucătari geniali, pe care trebuia să îi plătești. Un an de zile pierdeam undeva la 60-70 de mii de dolari pe lună", a povestit Mitică Dragomir pentru Fanatik.

"Ăsta a fost norocul vieții mele"

"Când am început să alunec, să alunec, să alunec, să alunec… nu am mai avut bani să dau la bancă. A venit banca și a spus: "Vă dăm 60 de zile să vindeți, dacă nu, vindem noi. Eu, după 60 de zile, am crezut că… A veni banca. Eu dădusem pe afacere 8.500.000 de dolari, bani luați din bancă, 1 leu nu aveam, dar aveam garanții, hotelul și mai aveam un blocușor.

A venit banca și mi l-a vândut într-o săptămână. Mi-a dat mie 7.500.000 de dolari. Eu le luasem cu 8.500.000 de dolari și băgasem 3 milioane în ele. Deci, 4 milioane pierdere. Ăsta a fost norocul vieții mele. O bancă bună, nu vreau să îi dau numele, m-a executat, cu toate că m-a și ajutat. După aceea, m-am mutat la altă bancă și nu am întârziat o zi vreodată, din 2008 și până acum", a mai spus acesta.

Vezi și: Ce pensie are Mitică Dragomir, după ce statul i-a tăiat bani frumoși: "Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel