Ce pensie are Mitică Dragomir, după ce statul i-a tăiat bani frumoși: "Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum"

Dumitru Dragomir a spus ce pensie primește, în prezent, de la statul român.

"Un pic peste 120 de milioane de lei, Mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess - "La Boschetărie", așa-i zice restaurantului - și mănânc gratis. Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele", a declarat Dumitru Dragomir, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Potrivit unei declarații de avere mai vechi, Dumitru Dragomir deținea un teren de 5.000 de metri pătraţi în Pantelimon, două apartamente şi o casă în Bucureşti, trei vapoare pe Herăstrău, bijuterii de 200.000 de euro, ceasuri de 50.000 de euro şi tablouri de 100.000 de euro, scrie viva.ro.

Averea lui Mitică Dragomir, administrată de fiul său, Bogdan

"Acum construiesc un bloc, cel mai frumos din Bucuresti, va spun. E la 200 de metri de Herastrau. Stau acolo de dimineata pana seara. In rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban, traiesc din pensie. Am o pensie buna. Pai aveam 15 000 de euro salariul cand eram la Liga Profesionistă de Fotbal. Plateam 6000 de euro la stat. Cum sa nu iau pensie buna.’, spunea Dumitru Dragomir anul trecut.

Dumitru Dragomir este un om politic, afacerist și fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România. El și-a început cariera ca președinte al mai multor cluburi de fotbal, precum Chimia Râmnicu Vâlcea, Viitorul Scornicești și FCM Brașov. Din structurile LPF acesta a făcut parte încă de la început. A fost mai întâi vicepreședinte și apoi a devenit președintele LPF. A fost deputat în Parlamentul României din partea PRM în perioada 2000-2008.

Vezi și: Ce BANC i-a spus Mitică Dragomir lui Ceaușescu. Reacția Elenei Ceaușescu l-a SPERIAT: N-am s-o uit NICIODATĂ! I-am spus nevestei: Gata, ne CURĂȚĂ!

Iubita lui Reghecampf, afaceri cu fiul său mai mare. Anamaria Prodan: Din 2020, copilul meu să aibă firmă cu amanta tatălui... Este cumplit! Nici Dumnezeu nu o să îl ierte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel