Cruzime fără margini în Argeș. Un bărbat și-a schingiuit câinele, apoi l-a ucis, bătându-l cu picioarele

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Bărbat din Argeș, arestat pentru schingiuirea și uciderea câinelui său.

Un bărbat din județul Argeș este cercetat penal după ce a comis un act de cruzime revoltător, torturându-și și omorându-și câinelui, un animal de talie mică.

Fără nicio justificare, individul a supus animalul la chinuri prelungite pe parcursul mai multor zile, culminând cu uciderea sa prin lovituri repetate cu picioarele.

După o anchetă declanșată în urma sesizării, polițiștii l-au reținut pe suspect și l-au audiat la sediul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș.

Procurorii au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, suspectul fiind cercetat pentru schingiuirea animalelor și ucidere cu intenție.

”Din cercetări s-a stabilit că, la data de 24 martie a.c., bărbatul şi-ar fi schingiuit, în mod repetat, câinele de rasă comună, talie mică, iar la data de 02 aprilie a.c., l-ar fi ucis, lovindu-l, fără motiv, în mod repetat, cu picioarele, după care i-ar fi aruncat trupul într-o zonă din apropierea locuinţei. Cadavrul animalului a fost ridicat şi transportat la D.S.V.S.A. Argeş, în vederea efectuării unei constatări medico-legale veterinare”, a transmis, vineri, Poliţia judeţeană Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel