Cristina Cioran se mută cu noul iubit în altă țară: "Tatăl Emei o va putea vedea online"

Sursa foto: Facebook Cristina Cioran
Sursa foto: Facebook Cristina Cioran

Cristina Cioran a anunțat că se va muta din țară împreună cu noul iubit.

"Sunt bine! Sunt într-o nouă relație, dar nu o să intru în detalii deocamdată. Tot ce pot să spun este că o să ne mutăm o perioadă din România. Nu vreau să dezvălui nici când și nici unde. Tatăl Emei o va putea vedea online. Dacă își dorește să reintre în viața ei, va face tot ce e posibil să se întâmple asta! Adică, sper, cel puțin, că va intra într-un program de dezintoxicare, să își revină pentru că este păcat să nu își refacă relația cu Ema.

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru Ema, pentru că de când s-a născut, noi, ca părinți, am luat o decizie - să fim noi doi pentru ea. De aceea am stat foarte mult timp noi doi cu ea. Pentru ea, ruptura este grea, pentru că un copil își iubește ambii părinți, așa cum este și normal, și suferința ei, că a văzut niște scandaluri și niște gesturi urâte, e la fel de mare, pentru că acum nu își mai vede părinții împreună și nu numai, că nu îl mai vede deloc pe tatăl ei. Este foarte dificil și pentru ea. Dacă își dorește, el o poate vedea online", a spus Cristina Cioran pentru ciao.ro.

"A încercat să îmi transmită niște mesaje, cu copilul de față"

"El trece prin niște faze. Dacă a fost prin faza aceea care m-a determinat să îmi iau ordin de restricție, ulterior a fost într-o fază de negare a situației, după care a trecut  într-o fază de distracție, libertate, ce-o fi crezut el, și acum este într-o fază de căutător de iertare. A încercat și încearcă să regleze ceva între noi. Deși nu are voie să mă contacteze, o face.

O poate contacta în schimb pe Ema, adică poate vorbi online cu ea doar că, ultima oară când au vorbit, a încercat să îmi transmită mie niște mesaje, cu copilul de față, și asta nu a fost în regulă. De aceea, voi vedea cum o să fac următoarea dată când va vrea să vorbească cu ea", a spus vedeta.

Vezi și:  Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații surprinzătoare: "Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel