Cristiana Anghel, senator PC: Mă simt obligată să-mi cer iertare

Senatorul PC, Cristiana Anghel, cere scuze electoratului pentru faptul că la nicio zi după ce a susținut și votat "dreptatea până la capăt" și în privința parlamentarilor, Senatul României nu a putut să aibă şedinţă de plen din cauza absenteismului masiv.

Cristiana Anghel este revoltată de faptul că astăzi a fost trimisă acasă de la "serviciu", apreciind că "din nepăsare sau cu bună ştiinţă" aleșii distrug orice urmă de credibilitate şi de seriozitate a Parlamentului, scrie stiripesurse.ro.

"Ieri am sustinut si am votat "dreptatea pana la capat" si in privinta parlamentarilor. Iar astazi, cei care am mers la serviciu, ca orice om normal din tara aceasta, am fost trimisi acasa din cauza lipsei de cvorum. Mai pot spune ceva?! Distrugem, cu buna stiinta sau din nepasare ideea de parlamentarism. Stiu doar ca ma simt obligata sa-mi cer iertare.", a scris, miercuri, senatoarea Cristina Anghel, pe Facebook.

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost adoptat în ședința comună de plen a Camerei Deputaților și Senatului, de marți, cu 303 voturi "pentru", 124 "împotrivă" și două abțineri. - 

PENSII SPECIALE PARLAMENTARI. Monica Macovei, reacție dură: Ponta, vei da socoteală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel