Urmărește emisiunea live



Costin Georgescu (SRI): Meleșcanu (SIE) probabil că nu vrea să fie uitat

teodor_melescanu dc
teodor_melescanu dc

Directorul Serviciului de Informații Externe (SIE), Teodor Meleșcanu, și-a reiterat disponibilitatea de a candida la prezidențiale dacă va fi ofertat în acest sens de către un partid. Declarația este dezavuată de Costin Georgescu, fost șef al Serviciului Român de Informații (SRI), care crede că Meleșcanu pune instituția pe care o conduce într-o poziție delicată.

"Nu-i face bine instituției. Nu e bine pentru instituție să vină cu astfel de afirmații. Instituția este una care trebuie să fie independentă și pe plan național, și pe plan internațional. Nu e o afirmație utilă nimănui", a declarat, marți, pentru DC News, Costin Georgescu.

Fostul șef al SRI a amintit de alegerile prezidențiale din 2000, atunci când Meleșcanu a candidat din partea Alianței pentru România (ApR) și a obținut doar 2% din voturi.

Teodor Meleșcanu s-ar putea înscrie în cursa pentru președinție

"Mai țineți minte, în 2000? Meleșcanu era președintele unui partid care a dispărut de mult. A candidat la președinție și a luat sub 5%. Nu trebuia, de pe postul pe care îl are, să facă astfel de afirmații, dar probabil că vrea să nu-l uite lumea", a arătat Georgescu.

Teodor Meleșcanu a spus, marți, la Adevărul Live, că nu revine asupra declarației făcute recent prin care anunța că ar putea candida la alegerile prezidențiale din noiembrie.

"Spre deosebire de alţi politicieni, eu nu am declaraţii pe care le schimb de la o zi la alta. Declaraţia este valabilă. Aşa cum am spus atunci, aşa este valabilă şi astăzi", a spus Meleșcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel