Costel Fotea: Cea mai modernă seră de plante exotice din Galați prinde contur

Pas cu pas, scheletul metalic inestetic din curtea Grădinii Botanice se transformă într-o frumoasă și modernă seră de plante tropicale, precizează Costel Fotea, președintele CJ Galați.

"Este o lucrare complexă, având în vedere că fundația și structura metalică aferentă au fost abandonate mai bine de două decenii.

Lucrările avansează, iar de fiecare dată când apare o problemă sau un blocaj discut la fața locului cu specialiștii, astfel încât să putem găsi cele mai bune soluții.

Constructorul lucrează la structura palmariului, unde vor fi expuși palmieri de aproape 20 de metri înălțime. De asemenea, spațiul expozițional suplimentar, care este realizat de la zero în cadrul acestei investiții, este deja mai bine de jumătate amenajat.

Am discutat personal cu toți cei implicați în acest proiect pentru a accelera lucrările, astfel încât să putem oferi gălățenilor un nou spațiu de relaxare cât mai curând posibil. Cu siguranță, acest spațiu, în care gălățenii vor putea admira plante exotice aduse din diverse colțuri ale lumii, va deveni unul dintre cele mai apreciate și vizitate locuri din Galați", scrie pe Facebook Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel