Corupția Ucide: Acest comportament este de prost gust

Protest
Protest

„Tu de ce dai going la un eveniment și nu te duci?”, întreabă Corupția Ucide pe contul de Facebook.

„Tu de ce dai going la un eveniment și nu te duci? Ai uitat? Nu folosești un sistem de organizare? Soluție. Folosește google calendar și adaugă acolo evenimentul dacă dai going dar uiți sa iti aduci aminte... Primești notificare pe email și telefon.

Înțeleg ca lumea dă going sau interested ca să apară în newsfeed la prieteni evenimentul. Sau ca sa primești update-uri. Din câte știu apar notificări și dacă ești doar interested, nu trebuie sa dai going direct.

Dar acest comportament este de prost gust, mai ales la evenimente mai mici, unde sunt câteva zeci de persoane în total going sau interested.

Ca și gazda te pregătești, încălzești apa pentru ceai, cumperi niște rontanele ca vezi ca uite o sa vina poate chiar zeci de persoane, și apoi te trezești cu 0 sau doar 2-3 persoane.

Dacă știi ca cel mai probabil nu vii, da cel mult interested. Vede și cel care face evenimentul ca nu vine nimeni și sta și el acasă, sau se apucă sa promoveze evenimentul mai greu.

Dacă nu știi sa estimezi asta, la ce eveniment probabil o sa merg și la care nu, iar răspunsul este dictat de șansă, noroc... învață să îți organizezi viata mai bine. Nu cauta scuze gen doream sa vin dar a început sa ploua, am uitat de eveniment, etc

Este viata ta. Tu decizi în fiecare zi unde te duci sau nu te duci. Own your outcomes!”,este mesajul transmis, marți seară, de Corupția Ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel