Corlățean, refuzat de Iohannis: ”Acesta este principalul motiv...”

Senatorul Titus Corlățean a fost invitat, marți seara, la ”Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, unde a discutat cu Radu Tudor mai multe probleme de actualitate. 

Realizatorul emisiunii, Radu Tudor, i-a solicitat fostului ministru să dea răspunsul la afirmația lui Klaus Iohannis: ”Titus Corlățean nu va fi ministru la nimic”, pentru că președintele l-a refuzat pentru funcția de vice-premier:

”Eu încerc să am o explicație obiectivă, nu subiectivă. Vreau să știti un lucru din start și am spus-o celor care m-au propus. Și n-a fost doar această funcție pe care o știți, au fost și altele. Le-am spus: Eu sunt perfect relaxat cu chestiunea asta. Am făcut și pot să fac în continuare lucruri pentru țara mea și pentru Guvernul ăsta din a cărui majoritate fac parte, fără să am funcții de conducere. Și-mi place să fac bine, nu să fac rău. Să fac bine pentru țara asta. Pe de altă parte, dacă vă imaginați că alea au fost motivele cele pe care le-a enunțat, dincolo de tentația îmbrăcată într-un limbaj de Ferentari, din păcate, ei bine altele au fost motivele. Și vă spun ceea ce cred eu: dacă dvs. credeți că la Cotroceni ar fi o mare fericire ca cineva care chiar cunoaște meseria asta să înceapă să lucreze pentru Guvernul PSD-ALDE foarte serios pe relațiile cu partenerii strategici ai României, în primul rând cu Washingtonul, vă înșelați. Acesta este principalul motiv, îmbrăcat în formulele pe care le cunoașteți, formule pe care le-am semnalat în ultimele luni la domnul președinte Iohannis nedemne pentru înălțimea funcției de președinte”, a afirmat Titus Corlățean.

Citește și:  Iohannis, declarații. Radu Tudor: Vorbește de nu-l mai poate opri nimeni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel