Controversă cu numerologia. Ion Cordoneanu: JENANT!

Un liberal gălățean solicită demisia inspectoarei școlare care a promovat numerologia / Foto Pexels
Un liberal gălățean solicită demisia inspectoarei școlare care a promovat numerologia / Foto Pexels

Un liberal solicită demisia inspectoarei școlare care a promovat numerologia.  

Ion Cordoneanu a redactat o scrisoare prin care le solicită liderilor locali ai PNL să ia măsuri în cazul inspectoarei școlare care a promvovat un curs online de numerologie. Cordoneanu, care este membru PNL și profesor universitar, susține că lipsa de reacție în acest caz va avea efecte negative asupra colegilor de breaslă și de partid.

„Este jenant că un cadru didactic „se ține de funcție” în acest mod, uitând că reprezintă cadrele didactice ale unui județ și că, oricâte rațiuni „politice” ar sprijini acel scaun, există limite nescrise prin depășirea sau ignorarea cărora demnitatea colegilor de breaslă mai primește o lovitură, în seria multora care au fost date unei profesii atât de nobile în ultimii 30 de ani. Dacă PNL Galați atât a putut genera pentru a asigura cele două tipuri de reprezentare, dați-mi voie să-mi exprim dezamăgirea”, a scris Ion Cordoneanu.

Săptămâna trecută, un document cu antetul Inspectoratului Școlar Județean a fost trimis profesorilor din Galați. Era vorba despre un proiect online de numerologie, iar cadrelor didactice li se cerea să disemineze informațiile cuprinse în documentul adresat.

Miercuri, inspectoratul gălățean a revenit cu o adresă în care precizează că „în urma analizei conținuturilor proiectului Numerologia – o 9 legătură dascăl – elev, le apreciem ca fiind irelevante în raport cu prioritățile de politică educațională pe care le promovăm”, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel