Control judiciar pentru șoferul cu alcoolemie de 3,55 și permis contrafăcut

Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a fost surprins de polițiști la volanul unui autoturism, cu permis de conducere contrafăcut și cu alcoolemia de 3,55 g/l alcool pur în sânge.

Un bărbat din Vicovu de Sus a fost plasat sub control judiciar la mai bine de două luni de la comiterea unui șir întreg de infracțiuni. Puiu-Daniel V., în vârstă de 36 de ani, a fost prins pe data de 14 februarie în timp ce conducea un autoturism marca VW Golf pe Calea Bucovinei, din Vicovu de Sus.

Oprit de polițiști, acesta a prezentat la control un permis de conducere eliberat de către autoritățile Regatului Unit care, după verificări, s-a dovedit că era contrafăcut. 

Mai mult, bărbatul era și mort de beat. Rezultatele probelor biologice au arătat că avea o alcoolemie de 3,55 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „complicitate la falsul material în înscrisuri oficiale” şi „uzul de fals”.

În cursul zilei de joi, Puiu-Daniel V. a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a decis să-l plaseze sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel