Consultări Iohannis, grupul minorităților: Așteptăm decizia președintelui

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale aşteaptă decizia preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la desemnarea unui nou premier, a afirmat liderul acestui grup, deputatul Varujan Pambuccian.

"Grupul nostru parlamentar aşteaptă decizia preşedintelui şi să vedem, în funcţie de decizia domniei sale, dacă va avea un Cabinet, cum o să arate el. Dacă nu, ce este de făcut mai departe. Evident că nu am avut niciun fel de propunere de prim-ministru. Ar fi absurd ca un grup mic să vină cu o asemenea propunere, pentru că nu are cum să întrunească o majoritate. A fost o discuţie de informare reciprocă", a spus Pambuccian. 

În ceea ce priveşte modul în care ar vota un eventual Guvern condus de social-democratul Mihai Tudose, Pambuccian a precizat că grupul minorităţilor "probabil că va merge la fel de neunitar ca şi la votul cu moţiunea". 

De asemenea, el a afirmat că nu a avut negocieri cu nimeni în vederea susţinerii vreunui candidat pentru funcţia de premier. "Cea mai mare încredere o avem, în momentul de faţă, în decizia preşedintelui", a adăugat Varujan Pambuccian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel