Constanţa: Tânăr arestat pentru tentativă de omor după ce a bătut şi înjunghiat un consătean

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din satul constănţean Coslugea, a fost arestat preventiv pentru tentativă la omor, după ce a bătut şi înjunghiat un consătean cu care avea un conflict mai vechi, victima având nevoie de mai mult de o lună de îngrijiri medicale.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului Tribunalului Constanţa, marţi seară, după ce a băut la barul din comuna Oltina, Vasilică Gheorghe s-a întâlnit pe stradă cu un alt tânăr, de 29 de ani, vecin cu soacra sa, cu care avusese un conflict şi care îl bătuse cu o jumătate de an în urmă.

Amintindu-şi de trecut, Gheorghe a sărit la bătaie şi şi-a lovit adversarul cu capul în faţă, l-a înjunghiat de mai multe ori în spate, după care l-a doborât la pământ şi l-a lovit în mod repetat cu piciorul în cap.

Conform raportului medico-legal, victima a suferit leziuni grave, vindecabile în 35 - 40 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viaţa în primejdie, prin hemopneumotorax şi hemoragie externă, ca urmare a plăgii înjunghiate penetrante toracice.

Citește și: PERCHEZIȚII în Constanța. Zeci de persoane, duse la AUDIERI

Vasilică Gheorghe a fost reţinut, miercuri, pe bază de ordonanţă a procurorilor, sub acuzaţia de tentativă la infracţiunea de omor, iar în cursul zilei de joi procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 30 de zile. Propunerea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, astfel că acesta a fost încarcerat în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel