CONGRES PSD. Ciolacu a stabilit data!

Marcel Ciolacu a anunțat data la care se va organiza Congresul PSD.

'Am stabilit o dată, pe 29 februarie să aibă loc congresul, urmând totuşi ca Biroul Naţional de luni să aibă ultima decizie, dacă e pe 29 (februarie - n.r.) sau 7 (martie - n.r.), astfel încât toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri. Decizia a fost clară: se va merge cu candidaturi pe proiecte politice şi în echipă', a precizat Ciolacu.

'Am mai decis modificări statutare care vor fi supuse votului congresului, cum este lărgirea Comitetului Executiv - şi schimbarea denumirii Comitetului Executiv - cu primarii de municipii reşedinţă de judeţ şi preşedinţii de consilii judeţene, intrarea de drept a primelor organizaţii ca scor electoral în Biroul Permanent Naţional şi multe altele, pe care o să le prezentăm la Biroul Permanent Naţional'.

'Am mai luat o decizie: PSD nu va avea niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanţe, indiferent dacă vorbim de candidaturi la aleşii locali sau la parlamentari', a mai afirmat Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel