Comisarii europeni Dacian Cioloș și Stefan Fule, vizită la Chișinău

Stefan Fule
Stefan Fule

Comisarul european pemntru agricultură ș dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, și cel pentru extindere politică și de vecinătate, Stefan Fule, merg la Chișinău săptămâna viitoare, unde vor participa la Conferința Ministerială a Parteneriatului Estic pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Alături de înalții oficiali ai Executivului de la Bruxelles, la Conferință vor fi miniștrii agriculturii din mai multe țări ale UE, potrivit moldova.org.

"Această vizită, la început de an, este foarte importantă, dat fiind faptul că anul 2014 este unul crucial pentru parcursul european al Republicii Moldova. Vom continua dialogul sincer şi deschis, pe care l-am iniţiat acum trei ani şi jumătate, pentru a reuşi să atingem obiectivele trasate. Împreună cu Comisia Europeană, cu Serviciul European pentru Acţiune Externă şi toate statele UE care ne susţin, vom ajunge acolo, unde ne-am propus, în UE", a declarat Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, la postul public de radio.

Comisarul Stefan Fule va avea și un program bilateral, în cadrul căruia vor fi coordonate elementele principale ale Agendei de Asociere, înainte de semnarea Acordului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel