Coincidență macabră legată de românca găsită decapitată la Paris

08-moarta_f6ad32af12
08-moarta_f6ad32af12

Coincidență macabră în cazul tinerei din Galați în vârstă de 20 de ani, Emanuela Mereuță, care a fost găsită de curând decapitată lângă o pădure din Paris.

În urmă cu patru ani, o altă tânără a avut parte de același sfârșit tragic pe tărâmurile din Franța. Este vorba despre o prostituată româncă din același județ de unde era originară și Emanuela Mereuță – Galați – în vârstă de 20 de ani, care a fost găsită decapitată.

Inițial, Georgiana Andreea Tofan a fost dată dispărută, iar peste o lună a fost descoperită de câțiva pescari, în râul Durance, de lângă Avignon. Fusese văzută ultimă oară de verișoarele sale care au declarat că Andreea s-a urcat într-un Renault Clio, condus de un bărbat de origine maghrebiană. Nici până în prezent, oamenii legii nu au rezolvat acest caz al morții Andreei Tofan.

Nici în ceea ce o privește pe Emanuela Mereuță, polițiștii nu au ajuns la nicio concluzie. A fost demarată o anchetă pentru a descoperi în ce condiții s-a produs tragedia și cine se face vinovat în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel