Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, vor apărea într-un film: "Ce, numai Măruță să-și bage copii? Îi bag peste tot și cu bani mulți"

Sutsa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sutsa foto: Facebook Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, vor apărea într-un film.

"Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față. Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru Playtech.

"Numai Măruță să-și bage copiii în film?"

Întrebat cum este să debuteze Smaranda pe marele ecran într-un alt film și nu unul produs de el, acesta a spus: "Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film? Băgăm și noi! Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

"A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic. Dacă ar fi să votez acum - mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol -, nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok”, a mai spus Codin Maticiuc.

Vezi și: Măruță, după un editorial DC News: Nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc

 "Are deja aere și figuri de mega-star!" Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale după lansarea filmului "Tati part-time" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel