"Are deja aere și figuri de mega-star!" Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale după lansarea filmului "Tati part-time"

foto: Facebook, Eva Măruță
foto: Facebook, Eva Măruță

La doar 7 ani, Eva Măruță a debutat deja în lumea cinematografiei, jucând unul dintre rolurile principale în filmul "Tati Part-Time". Cu toate acestea, apariția sa a generat o serie de dezbateri și critici în mediul online.

La finalul unor săptămâni intense de muncă pe platourile de filmare, echipa de producție a hotărât să îi pregătească micuței Eva o surpriză specială, pentru tot ce a făcut în filmul "Tati Part-Time". Micuța Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a strălucit pe set, iar ca o recunoaștere a efortului său, "colegii" i-au oferit o pereche de adidași personalizați de la un brand de renume din industria încălțămintei sport.

Cu emoții și bucurie pe chip, Eva a transmis mulțumiri echipei pentru acest cadou neașteptat. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre internauții care au vizionat clipul postat de Bromania pe TikTok au reacționat negativ, spunând chiar despre copilă că este "fițoasă", "are aere de divă" și "e muuuuult prea dezghețată". Alții i-au luat apărarea: "E foarte talentată, lăsați fata în pace", "A moștenit-o pe Andra, a fost senzație!"

@bromania

Am terminat filmul. S-a muncit mult. Din 2 ianuarie vedeti “Tati Part-Time”, un film pentru părinți .

♬ original sound - Bromania

La fel de răutăcios au reacționat unii și la clipul de la avanpremiera filmului: 

"Ce copil răsfățat!", "Prea multă zarvă pentru nimic", "Multă, foarte multă atenție!", "Sunt alți copii mult mai străluciți, nici nu cred că s-a făcut casting. A fost aleasă direct pentru că e fiica unor vedete", „I-a luat Măruță toată copilăria, fetița asta are deja aere și figuri de mega-star. Nu-i stă bine deloc” - au mai comentat și alții în online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel