CNMR se extinde. Afiliere cu PPAM

Coaliția Națională pentru Modernizarea României s-a afiliat cu PPAM (Patronatul Producătorilor de Agregate Minerale). 

Astfel se întregește interesul asociației de a promova rețeaua de oportunități pe care le crează, dar și să includă noi membri, organizații care desfășoară activități și proiecte pentru dezvoltarea, promovarea și revitalizarea României. 

Patronatul Producătorilor de Agregate Minerale este singura asociație patronală a producătorilor de agregate minerale din România, care militează pentru asigurarea unui cadru legislativ adaptat specificului activității de extracție și prelucrare a agregatelor minerale, protejează interesele legitime ale producătorilor de agregate minerale și promovează implementarea unor practici care să ridice standardele de calitate în activitatea de exploatare și valorificare a agregatelor din industria de profil. PPAM promovează interesele comune ale membrilor săi, asigurându-se că punctele de vedere formulate de către aceștia sunt comunicate atât la nivel național, organizațiilor care le reglementează activitatea, cât și la nivel european, prin intermediul platformei asociative European Agreggates Association ( UEPG).

[citeste si]

Misiunea PPAM este aceea de a proteja interesele legitime ale producătorilor de agregate minerale cât și de a ridica standardele de calitate în activitatea de exploatare și valorificare a agregatelor din industria de profil. Acțiunile și demersurile întreprinse de PPAM în vederea armonizării legislației în vigoare în materie, cu situațiile de fapt cu care se confruntă membrii acesteia, au favorizat desfășurarea activității din industria exploatării și prelucrării agregatelor.

La nivelul central al CNMR, PPAM va fi reprezentată de domnii: Ionel Ureche -Președinte și Bogatu Laurențiu – Secretar General.

De asemenea CNMR, consideră că PPAM poate reprezenta pasul următor în împuternicirea inițiativelor precedente și urmărește să găsească resurse și resorturi pentru a autosusține și dezvolta sectorul agregatelor minerale, cât și faptul că această structură poate completa acțiunile desfășurate de instituții sau ONG-uri în sprijinul îmbunătățirii cooperării în interiorul sectorului agregatelor minerale pentru a servi mai eficient nevoilor și intereselor României.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy