EXCLUSIV  CNMR, evenimentul anului: Punem PRESIUNE. Radu Bălănescu, șeful masonilor, premiat

Conferința Națională a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a debutat sâmbătă de la ora 12:00. Zeci de persoane apreciate în România au participat, președintele CNMR a transmis mesajul de deschidere iar președintele Marii Lojii Naționale din România a fost premiat. 

Alexandru Cumpănașu spune că în cei trei ani de existență ai CNMR au existat inițiative concrete care au blocat jefuirea României. 

"În foarte multe sectoare sunt lucruri pe care le-am înfăptuit deja. Pot să vă spun că au fost situații limită în care hoția din energie, de exemplu, am stopat-o blocând în Parlament anumite inițiative. La fel și în alte sectoare. Dar nu este suficient să ne opunem. Trebuie să avem și soluții. Soluțiile noastre sunt unele concrete. Ele merg către decident, în parteneriat. Acolo unde nu există argumente, vom merge pe presiune. De ce? Pentru că nu urmărim funcții politice. Nu ne interesează voturile, însă ne interesează România. Personalități care și-au dovedit integritatea și-au dat mâna, au făcut ceva pentru România să facem această Coaliție și să punem presiune. Dar presiune, nu într-un sens negativ, indiferent că e vorba despre Guvern, Parlament sau Președinte. Agenda nu o vor mai face singuri, va fi fixată cu poporul român," a declarat Alexandru Cumpănașu în deschiderea Conferinței Naționale a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. 

După încheierea momentului, Cumpănașu i-a dat cuvântul lui Radu Bălănescu, marele maestru al Marii Loji Naționale din România. 

"Ați dovedit în acești trei ani că sunteți un proiect extrem de serios. Oameni de mare prestigiu, oameni pe care îi respectă toată România, iată-i aici, în fața dumneavoastră. Acest proiect este necesar. Așa cum noi, Marea Lojă Națională din România, parte a societății civile, îndrăznesc să spun, foarte importantă, ne adresăm în relația noastră cu poporul român, prin proiecte care se adresează educației, culturii și sistemului medical. Sunt niște zone pe care le considerăm deficitare, pe care le considerăm cu toții deficitare și unde trebuie să punem umărul cu toții," a spus Radu Bălănescu. 

El a fost ulterior premiat de președintele CNMR un certificat de ambasador al culturii și identității naționale pentru implicarea în procesul de modernizare și schimbare a țării prin Marea Lojă Națională din România. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel