CNAIR, precizări despre înfiinţarea DRDP Focşani

Sursa: Facebook CNAIR
Sursa: Facebook CNAIR

"Referitor la înființarea DRDP Focșani, CNAIR precizează ca potrivit punctului 13 al Hotărârii CA nr 7/30.05.2019, Consiliul de Administrație al Companiei a fost de acord cu elaborarea unei strategii de dezvoltare pe termen lung prin înființarea unei noi regionale de drumuri poduri", transmite CNAIR.

"Respingerea acestui punct de pe ordinea de zi a ședinței AGA din data de 13.06.2019 este doar o problematică ce ține de avizările interne, urmând ca materialul să fie repus pe circuitul de avizare potrivit dispozițiilor legale. Așa cum s-a motivat în nota de fundamentare, înființarea acestei regionale este imperativ necesară pentru realizarea în bune condiții a activității CNAIR din teritoriu.

Trebuie menționat că DRDP Iași are în administrate 3600 km de drumuri naționale de pe suprafața administrativă a 8 județe din nord-estul țării, iar prin înființarea DRDP Focșani se are în vedere eficientizarea intevențiilor drumarilor în această zonă a țării indiferent de anotimp", se arată în comunicatul CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel