Urmărește emisiunea live


Cluj. Copil dispărut. Intervine elicopterul. Nu a fost găsit toată noaptea

Un elicopter IAR 330 Puma SOCAT, din Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu", a executat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, două zboruri de căutare-salvare în zona adiacentă satului Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, în cadrul operaţiunilor de căutare declanşate de dispariţia unui copil, în cursul serii de vineri, informează MApN. 

Potrivit unui comunicat al IGPR, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 aprilie, în jurul orei 19,35, minorul de 2 ani şi opt luni a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se, şi nu a mai fost găsit de tatăl său. 

Conform MApN, aeronava care a intervenit pentru căutarea copilului, aflată în Serviciul de Luptă Permanent pentru operaţiuni de căutare-salvare, a executat două zboruri, între orele 23,52-01,49, respectiv 03,03-04,07, după care a revenit în bază, zborurile fiind solicitate de prefectul judeţului Cluj. 

Semnalmentele copilului dispărut 

IGPR anunţă că, la data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu Scooby Doo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, răspunde la numele "Alex", este tăcut şi comunică doar cu persoane cunoscute. 

Semnalmente copilului sunt: înălţime 0,95 cm, 14,5 kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, bărbie bilobală, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel