CLUB COLECTIV: Numărul morților a crescut duminică dimineață

Bilanțul tragediei de la Club Colectiv a crescut.

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului de la clubul Colectiv a ajuns la 43, după ce alţi doi răniţi au pierdut lupta cu viaţa duminică dimineaţa.

Potrivit primelor informaţii, este vorba de o tânără şi de un cetăţean turc care erau internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Cele două decese au fost confirmate de reprezentanţii unităţii medicale, potrivit România TV.

Sâmbătă, alţi nouă răniţi au murit, fiind vorba de trei de la Spitalul de Arşi din Capitală, doi la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Universitar şi unul la Bagdasar Arseni. Doi dintre pacienţii transportaţi în Olanda au murit imediat după aterizare.

Profesorul Ioan Lascăr, şeful clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca declara joi că din ziua a cincea starea unor pacienţi s-ar putea înrăutăţii, acesta fiind momentul critic al evoluţiei lor. "Este graniţa momentului de apariţie a posibilelor complicaţii septice pulmonare, ţestul distrus începe să fie invadat septic în această perioadă", a spus Ioan Lascăr.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel